Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

Super User

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdező felület - Beutazása vízumhoz kötött

Beutazása és tartózkodása vízumhoz kötött

Vízumos tájékoztató

Kérdező felület - Vízummentesen beutazhat

Bármely száznyolcvan napon belül kilencven napot meg nem haladó, tervezett tartózkodás céljából a Schengeni határ-ellenőrzési kódexben foglalt feltételek szerint utazhat be Magyarország területére.

A kereskedelemről szóló törvény hatálya alá tartozó és a nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelynek nem minősülő szálláshelyen megszálló harmadik országbeli állampolgár a szálláshelyének bejelentésére köteles, ha magyarországi tartózkodása a beutazásától számított harminc napot meghaladja.

leírás: konzuliszolgalat.kormany.hu

 

Kérdező felület - leírás a hontalanokról

Leírás a hontalanokról

Kérdező felület - Nincs további teendő

Önnek nincs további teendője. regisztráció nélkül tartózkodhat.

Belügyi alapok
 • Belügyi alapok

   

  Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság által az Európai Unió Belügyi Alapok társfinanszírozásával megvalósított projektekről bővebben itt olvashat.

   

  logo mmia pici

   

   

Hirdetmények

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság a 2005. november 1-jét követően indult eljárásokban hatósági döntéseit a jogszabályban meghatározott esetekben hirdetményi úton honlapján is közzéteszi. Amennyiben a lenti keresőbe beírt adatokkal nincs találat, kérem, kattintson a HIRDETMENY linkre és ismételje meg a keresést a megjelenő felületen.

HIRDETMENY

OIF logó nagyonnagyonkicsi

 

 

ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG

OK