Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság

LOGO kicsi

 

Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság

1117 Budapest, Budafoki út 60.

Postacím: 1903 Budapest, Pf. 314

Call Center: 06/1/463-9292

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.oif.gov.hu

 

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság országos hatáskörű, önálló költségvetési szerv, a belügyminiszter irányítása alá tartozik. Jelenleg az ország területén nyolc regionális igazgatóság és 24 kirendeltség fogadja a jelentős számú külföldi ügyfelet. A Főigazgatóság az egész ország területére kiterjedő illetékességgel látja el a külföldiek beutazásával, tartózkodásával és letelepedésével kapcsolatos ügyeket, eljár a menekültügyi kérelmekben. Hatáskörébe tartozik továbbá a Magyarországon illegálisan tartózkodó vagy más jogsértést elkövető külföldiek ügyében a döntések meghozatala, az ország elhagyására kötelezett külföldiek hazautaztatásának megszervezése.

Belügyi alapok
 • Belügyi alapok

   

  Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság által az Európai Unió Belügyi Alapok társfinanszírozásával megvalósított projektekről bővebben itt olvashat.

   

  logo mmia pici

   

   

Hirdetmények

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság a 2005. november 1-jét követően indult eljárásokban hatósági döntéseit a jogszabályban meghatározott esetekben hirdetményi úton honlapján is közzéteszi. Amennyiben a lenti keresőbe beírt adatokkal nincs találat, kérem, kattintson a HIRDETMENY linkre és ismételje meg a keresést a megjelenő felületen.

HIRDETMENY

OIF logó nagyonnagyonkicsi

 

 

ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG

OK