Logo

Nyomtatás
Tartalomjegyzék

Látogatók fogadásának rendje a tranzit zónákban

Az elismerést kérő előzetesen egyeztetett időpont szerint jogosult a tranzitzónában látogató (például: hozzátartozó) fogadására. A látogató fogadására munkanapokon hivatali munkaidő szerint vagy munkaszüneti napon a hivatali munkaidőnek megfelelő időben kerülhet sor.

Látogató fogadása csak belépési engedéllyel történhet. Az erre irányuló kérelmet a tervezett látogatást megelőzően legalább 5 munkanappal korábban kell a Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Menekültügyi Igazgatóságának központi e-mail címére ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) megküldeni. A belépési engedélyre vonatkozó kérelemben szerepelnie kell a belépni kívánó személy adatainak (név, születési hely és idő, anyja neve, személyazonosításra alkalmas okmány típusa és száma), a látogatni kívánt elismerését kérő személy nevének, a tranzitzóna nevének, valamint a látogatás tervezett időpontjának.

A belépési engedélynek a kérelem beérkezését követő 5 munkanapon belüli kiadására csak akkor kerülhet sor, amennyiben a látogató a belépési engedélyre vonatkozó kérelmében a szükséges adatokat és információkat hiánytalanul feltünteti.

Utoljára frissítve:
Vissza a tetejére

2013 Bevándorlási Hivatal, by Chronos Systems